Tickets koop je hier !!!

12778986_801014470002868_2448225185104900038_o

Het leven van Mark van Veen bestaat hoofdzakelijk uit muziek. Sinds 2008 is hij solozanger en heeft daarnaast een bedrijfje in het maken van websites. Mark heeft in het verleden veel samengewerkt met de bekende Volendamse muzikant en componist Kees Plat van de Tribute to The Catsband. Uit die samenwerking is een hechte vriendschap ontstaan. Het gevolg was dat Kees voor Mark een aantal liedjes schreef die op single verschenen. Ook hebben ze samen het duet ‘In ons stamcafé’ uitgebracht.

Omdat Mark een nieuwe weg in wilde slaan besprak hij dit met Kees Plat en producer Ger Oelermans. Het resultaat is het vrolijke zomerse lied “Als ik kijk in die ogen van jou”. Hiermee hoopt de zanger uit Geldermalsen meer naamsbekendheid mee op te bouwen. Op advies van Kees en Ger werd contact gezocht met Bert Schenau ( Stefan Storm) van Feestartiesten.nl. Stefan was onder de indruk de nieuwe single en bood aan om deze op het Storm Records label uit te brengen. Daarnaast hebben ze leuke dingen voor de toekomst besproken en zijn een samenwerking aangegaan.

http://www.markvanveen.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *